joi, 9 septembrie 2010

Prigoana Silviu- "omul negreu" pentru biserica sau "unealta diavolului"?

Stimati bloggeri, stimati credinciosi,

Se pare ca Romania se degradeaza din ce in ce mai mult!
Se pare ca Romania face pasi mari spre vremurile apocaliptice!

1. Primul lucru care ne face sa credem ca Romania se apropie de vremurile apocaliptice
Dupa ce in Romania a inceput ca din 2009 sa se elibereze permis de conducere si pasaport cu cip RFID care contine datele biometrice ale individului, Romania, multumita "luminatilor" nostri conducatori, de la 01 ianuarie 2011 va incepe sa elibereze si buletin de identitate electronic cu cip RFID integrat in el. Probabil stiti destul de bine de ce Ortodoxia din toata lumea refuza acest cip, deoarece pana in acest moment nimeni nu a reusit cu dovezi sa infirme existenta numarului satanic 666 pe acest cip dar si deoarece acest cip poate fi citit de oricine se pricepe putin la calculatoare, si poate fi modificate date din el fara nicio problema.


2. Al doilea lucru care ne face sa credem ca Romania se apropie de vremurile apocaliptice
Renumitul deputat Prigoana Silviu aduce in dezbatere in Parlamentul Romaniei problema prostitutiei si, anume legalizarea ei. Noi il intelegem ca el poate nu mai vrea sa se desparta de Bahmu din cauza "fetitelor" de pe strazi din care se mai infrupta si el, dar acest lucru nu trebuie sa il faca sa aduca in discutie in Parlamentul Romaniei legalizarea prostitutiei. Nu trebuie sa punem interesele personale peste interesele celor care te-au votat! Dar din lipsa de activitati in Parlamentul Romaniei se discuta tot felul de absurditati, cum a fost si "Religia- disciplina obligatorie sau optionala" ori recenta "Legalizarea prostitutiei"!

3. Al treilea lucru care ne face sa credem ca Romania se apropie de vremurile apocaliptice
Acelasi demn deputat al Romaniei, dupa ce reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane au dovedit ca este o greseala sa fie legalizata prostitutia, acum a facut o cerere prin care clericii sa nu mai fie platiti din banii statului. Cumva uita acest domn ca Biserica Ortodoxa Romana este finantata de stat de pe vremea domnitorului Alexandru Ioan Cuza? Cumva uita ca Biserica Ortodoxa Romana se roaga si pentru mantuirea conducerii tarii? E foarte posibil ca "inteleptul" deputat sa nu stie aceste lucruri! Este foarte posibil deoarece nu cred ca a mers prin Biserici exceptand ocaziile cu fast! Dar daca vrea sa sisteze salariile, de ce nu merge deputatul prin comune si sate Duminica la Sfanta Biserica sa vada cum se chinuie un preot, ce venituri are si, totusi, cum acel preot se roaga pentru carmuitorii tari. Haideti sa vedem realitatea din Romania! Sa vedem greutatile cu care se confrunta un preot, mai ales la sat! Un preot care nu detine 2 televiziuni, nu detine o firma de salubrizare si venituri pe care le are Prigoana Silviu!

Sa ne rugam cati suntem credinciosi pentru luminarea carmuitorilor Romaniei!
Sa ne rugam pentru revenirea lor pe drumul cel bun cat mai rapid, ca sa putem intrerupe apropierea vremurilor apocaliptice in Romania!


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu: