luni, 6 septembrie 2010

Pecetea lui Dumnezeu? Sau pecetea diavolului? Voi ce alegeti?

Pecetea lui Hristos are semnul Sfintei Cruci (Iez. 9,2-4; Mt. 24,30; Apc. 7,3).

Diavolul isi are si el pecetea lui, semnul (fiarei) lui anticrist cu nr. 666.

Numarul acesta, dupa talcuirea barbatilor apostolici, inseamna: lepadarea de Dumnezeul cel adevarat, de Dumnezeiestile Taine ale Sfintei Biserici, de Sfanta Cruce, Sfintele Icoane, de Sfanta biserica si de sfintele ei invataturi.
Fiecare muritor, in viata aceasta vremelnica, trebuie sa poarte pe fruntea sa: ori pecetea Domnului Iisus Hristos, Semnul Sfintei Cruci; ori pecetea draceasca a lui Anticrist cu nr. 666. Formula legaturii cu diavolul, ascunsa sub aceasta pecete draceasca.
Sfantul Ipolit Arhiepiscopul Romei (235 d. Hr.), ne arata ca, talcuitorii de pe atunci, o explicau astfel: "Ma lepad de Facatorul cerului si al pamantului; ma lepad de Sfantul Botez; ma lepad de a sluji lui Hristos si ma fac rob al tau. Ma lepad de Imparatia Cerului si iubesc muncile cele vesnice; ma lepad de Sfanta Cruce si primesc pecetea ta".

Iubiti crestini! Paziti-va de minciuno-pocaitii care imbata de cap pe cei slabi, ca sa nu se insemneze cu semnul Sfintei Cruci. Cu acest semn Dumnezeiesc s-au insemnat primii crestini in timpul cand se adunau pe Golgota in fata Sfintei Cruci, pe care a fost rastignit Domnul Iisus Hristos. S-au insemnat stramosii, mosii si parintii nostri cu mare folos. Sa ne insemnam si noi! Sa nu schimbam semnul lui Hristos, Sfanta Cruce, cu semnul lui Antichrist nr. 666, cum au facut si fac ratacitii sectari. Cei ce au facut si fac astfel, sunt prapaditii prapaditilor.
Vai si amar de sufletele lor! Caci Sfanta Cruce a fost, este si va fi in Biserica lui Hristos pe veci!

Acest fragment este luat din "Noul Testament al Domnului nostru Iisus Hristos cu 350 de ilustratii color" aparut cu binecuvantarea Preasfintiului Parinte Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului la esitura "Biserica Ordoxa" in anul 2003.

Probabil va intrebati de ce tratez aceasta problema. Nu ma sperie ce prezice lumea pe la tv ca in 2012 vine sfarsitul lumii, pentru ca nimeni nu va sti cand va veni sfarsitul! Ma sperie insa semnele...
Probabil va intrebati ce semne... Ma refer la buletinul de identitate, la pasaport, la permisul de conducere, la card, s.a.m.d., care vor fi electronice si vor avea nr. 666 inscriptionat pe ele!
Unele deja au inceput sa apara! America si Grecia deja au buletinele electronice... In toata lumea trebuie schimbate cardurile de catre banci pana la finele anului 2011! In Romania deja se emit permise de conducere si pasapoarte electronice. De la 01 ianuarie 2011 va incepe si emiterea de buletine electronice!
Aceste lucruri electronice, pe langa nr. 666 va avea si un cip in ele! Cu acel cip incet-incet ei ne vor controla mintile! Nu trebuie sa le primim! Trebuie sa le refuzam! Trebuie sa refuzam sa ne controleze viata! Pentru ca de la acele cip-uri nu va ramane decat un pas foarte mic pana vom primi pecetea diavoleasca pe mana dreapta sau in frunte!
Nu trebuie sa acceptam aceste lucruri! Trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa ne tina tari si sa refuzam! Pentru ca vor veni vremuri grele, vor veni vremuri in care nu iti va mai fi permis sa cumperi nimic daca nu ai pecetea draceasca pe tine (in frunte sau pe mana drapta)! Nu iti va mai fi permis sa lucrezi fara pecetea diavoleasca! Dar nu-i nimic! Acceptati mai bine sa muriti in Domnul nostru Iisus Hristos decat sa fiti sclavii diavolului!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!


Niciun comentariu: