sâmbătă, 4 septembrie 2010

Momente grele...

Sunt momente in viata omului pe care ai vrea sa nu le traiesti....
Sunt momente in viata omului prin care nu vrei sa treci...

Dar, totusi, aceasta viata, ca o misiune pentru viata viitoare ne ofera si astfel de momente!

Iar noi, majoritatea, inclusiv eu, pentru ca sunt intaiul intre pacatosi, incercam sa trecem prin aceste momente cat mai usor posibil, dar nu neaparat pe placerea Domnului!
Oare in momentele grele din viata fiecarui om, pentru ca nu exista om sa nu intampine si momente grele, se gandeste cineva cum sa treaca de aceste momente simplu, dar totodata pe placul Domnului?
Mai sunt unele persoane, si ma pot include cu brio si in aceasta categorie, cand trecand prin momente grele si vazand ca nu mai reuseste sa ajunga la liman, in final, cer ajutorul divin! Si cerand ajutorul cu rugaciune, cerand ajutorul cu milostivire, cu siguranta ca Bunul Dumnezeu ne ajuta! Pentru ca asa cum spune Pr. Teofil Paraian: "Dumnezeu a facut lumea din iubire, ci nu sa o piarda!". Pentru ca, cu siguranta nici dumneavoastra nu vreti sa pierdeti pe cei ce-i iubiti!
Dar primind ajutorul de la Dumnezeu, oare cati dintre noi se mai gandesc sa ii multumeasca? Oare cati spun macar un: "Multumesc Doamne!", dar asta din tot sufletul?
Ori este nevoie de alte momente grele ca sa ne aducem aminte de Dumnezeu si de bunatatea Lui?

Haideti sa zicem pe langa rugaciunea, pe care cu siguranta o zice fiecare credincios, care se afla in gandul fiecarui credincios zilnic, si anume: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul!", sa zicem si un simplu: "Multumesc Doamne!".

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu: